Izgradnja i prodaja stanova

   

Dugogodišnje iskustvo "Šidprojekta" doo  kako u oblasti građevinarstva tako i u oblasti finansijskog poslovanja, koja se pozicionirala na tržištu kao kvalitetan partner u oblasti građevinarstva, prvenstveno zahvaljujući stručnom kadru, dobrom organizacijom gradnje, razrađenom sistemu snabdevanja, veliki broj dobavljača i kooperanata.

   Kroz profesionalni pristup poslu, izradu preciznih dinamičkih planova gradnje, materijalne uštede kroz stručnu analizu projekata, praćenje projekta u svim fazama gradnje, izgradili smo prepoznatljiv imidž.

    "Šidprojekt" doo se bavi investicionom gradnjom stambeno-poslovnih objakata. U svojstvu investitora preduzeće se bavi pronalaženjem lokcija, rešavanja imovinsko-pravnih odnosa, izrade projektne dokumentacije, projektovanjem, pribavljanje potrebnih dozvola i saglasnosti, izgradnje, uknjižbe i primopredaje objekta do prodaje.

    Zahvaljujući stručnosti, i poznavanju trendova i tendencija na tržištu nekretnina "Šidprojeka" nudi strateški menadžment lokacije, od ideje preko odabira lokacije i projektovanja, izgradnje i opremanja do plasmana.

Nama se možete obratiti ukoliko Vam je potrebno:

    -Da rešite svoje stambeno pitanje.

   - Iskoristite prednost kupovine stana u izgradnji.

    -Da na najsigurniji i najbolji način iskoristite plac koji imate.

    Uradite sve na jednom mestu uz pomoć našeg tima. Od projektno – tehničke dokumentacije, preko pravnihi, građevinskih i ostalih usluga vezanih za investiranje u gradnju.

    U okviru tih programa pregovaramo sa finansijskim institucijama, javnim službama, firmama I fizičkim licima kao potencijalnim investitorima, kooperantima i kupcima.

U naše objekte ugrađujemo isključivo prvoklasne materijale i vrhunsku opremu.

    Obezbeđenje kvaliteta proizvoda i usluga, poštovanje rokova, odgovornost, posvećenost i stručnost je osnova na kojoj naša firma gradi svoj poslovni uspeh I dalji razvoj.

    Objekti su useljivi, i ispunjavaju uslove za dobijanje svih oblika kredita uključujući i subvencionisane kredite.

 

Trenutno nemamo raspolozivih stanova za prodaju.


Sve informacije u vezi prodaje stanova, možete dobiti na sledeće brojeve telefona:

Tel: +381 22 712-044
Tel: +381 22 712-004
Fax: +381 22 716-020
E mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izgradnja i prodaja stanova - slike