Reč direktora

 direktor sid projekt

"Šidprojekt" D.O.O je dobro osmišljeno preduzeće sa pažljivo biranim stručnim timom, spremno da odgovori svakom poslovnom izazovu u cilju zadovoljenja poslovnih ciljeva naših partnera, bilo kada i bilo gde. Kroz svoju istoriju poslovanja i razvoja prošli smo različite forme organizovanja prilagođavajući se stalnom rastu poslovanja.
    Danas je "Šidprojekt" D.O.O pouzdan partner, prepoznatljiv po svojoj inovativnosti, brzom reagovanju i prilagodljivosti, brizi za razvoj zaposlenih i stalnom unapređenju kvaliteta svojih usluga.

    Osim visokostručnog kadra, koji čini i najveće bogatstvo naše kompanije, bogato poslovno iskustvo, permanentna edukacija, usvajanje novih tehnologija, primena informacionih tehnologija, kvalitet u procesu rada, pošten odnos prema partnerima su neke karakteristike naše kompanije po kojima smo prepoznatljivi na domaćem i na inostranom tržištu.
  Bazno smo vezani za građevinarstvo ali smo u mogućnosti ne samo da projektujemo, već i da upravljamo projektima drugih kompanija od ugovaranja do predaje gotovih objekata i vodimo nadzor.

   Veliki broj naših kvalitetnih podizvođača i stručnjaka sa visokoškolskih i naučno istraživačkih institucija samo ukazuje na našu otvorenost za svaku poslovnu saradnju a sve u cilju najbolje usluge našem klijentu.
  Dosadašnje iskustvo, stalni rast kompanije i objektivna pozicija na tržištu svakako opravdavaju naše teženje da budemo prva među najboljim kompanijama u oblastima našeg poslovnog delovanja. Šta više, od samo nastajanja kompanije mi smo uzeli kao obavezu da budemo najbolji u onome što radimo.

Zbog toga su naši strateški ciljevi i dalje isti: zadovoljan partner i kupac, tržišna efikasnost, kvalitetan kadar, operativna sposobnost i finansijska uspešnost.

Zato smo mi svakako Vaš pouzdan i kvalitetan izbor. Mislite o nama i krenite LINIJAMA USPEHA sa "Šidprojektom".

 

Direktor