Tehnički pregledi

       Pored projektovanja “Šidprojekt” pruža usluge stručnog tehničkog nadzora nad izvođenjem radova. Referenc lista usluga stručnog tehničkog nadzora je bogata i obuhvata sve struke kao sto su arhitektura, građevinarstvo, niskogradnja, instalacije (mašinske, elektro i hidro).

     Gore navedeno se potkrepljuje vršenjem nadzora nad izgradnjom sedam graničnih prelaza Republike Srbije (Sremska Rača, Badovinci, Trbušnica, Bajina Bašta, Jabuka, Gostun i Mehov Krš), niza stambenih i poslovnih objekata širom Vojvodine.

    Usluga stručnog tehničkog nadzora trenutno se pruža na izgradnji robnocarinskom terminalu u Šapcu, koji sadrži poslovni objekat, magacin, kolsku vagu, nadstrešnicu, kontrolne kabine, platforme za pregled kamiona kao i sva prateća infrastruktura, na mostovima na Savi i nadvožnjacima iznad autoputa, te stambenom objektu u Šidu. Nadzor je vršen i na carinskim ispostavama Đala, Kaluđerovo, Šid, Kladovo i Subotica.

    Osim dosada navedenog značajno je istaći vršenje stručnog tehničkog nadzora na objektima kolektivnog stanovanja u Šidu i Inđiji, adaptaciji školskih zgrada i objekata javnih i državnih institucija i preduzeća u oblasti visokogradnje, regionalnim i magistralnim putevima i mostovima u oblasti niskogradnje, kao i vršenje nadzora nad izgradnjom infrastrukture.